Onder begeleiding van onze docenten stellen onze studenten van de koksopleiding wekelijks een afwisselend 4-gangen diner en 3-gangen lunch samen. De studenten denken samen na over de invulling en samenstelling van het menu, inkoop van de ingrediënten en bereiden uiteraard met menu. Tijdens uw verblijf in ons knusse lesrestaurant zullen de gastheren en gastvrouwen van onze hospitality opleidingen hun best doen u te laten genieten in een ontspannen sfeer. Benieuwd? Reserveer snel en ervaar Chapeau in Almere Buiten!
Over Chapeau
Geniet in ons moderne en sfeervolle lesrestaurant Chapeau van een heerlijk diner bereid en geserveerd door studenten van MBO College Almere.
Onze opleidingen
Onze koks volgen de opleidingen
Kok: Heb jij een passie voor koken? En vind je het leuk om gasten te verrassen met vernieuwende gerechten? Bekijk onze koksopleiding.
Zelfstandig Werkend Kok: Als zelfstandig werkend kok kun jij een keuken van A tot Z runnen en geef je leiding aan de andere koks.
Gespecialiseerd Kok: Wil jij later koken op hoog niveau? In samenwerking met oa. chef-koks Jeroen Romanesko (Romanesko Group), Lars Bertelsen (Restaurant Bakboord) en Rick Hausiel (Restaurant Baut-Oost) bieden we de opleiding Gespecialiseerd kok aan.
Onze gastheren en gastvrouwen volgen de opleidingen
Horeca & Hospitality Medewerker: Als Horeca & Hospitality Medewerker (niveau 2) zorg jij ervoor dat gasten zich welkom, thuis en op hun gemak voelen. Je neemt bestellingen op- en aan, maakt bestellingen klaar, serveert en organiseert/verzorgt evenementen.
(Voorheen: Gastheer-/vrouw, niveau 2)
Horeca & Hospitality Manager: Als Horeca & Hospitality Manager (niveau 3/4) focus jij je op het coördineren van de hospitality (niveau 3) en/of stuur je medewerkers aan als meewerkend leidinggevende (niveau 4).
(Voorheen: Zelfstandig werkend Gastheer-/vrouw, niveau 3 en Horeca Ondernemer/Manager, niveau 4)